Ο Λίαμ Γκάλαχερ η «φωνή» της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας για το Κλίμα (vid)

Ο γνωστός τραγουδιστής Λίαμ Γκάλαχερ θα είναι η «φωνή» της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας για την κλιματική αλλαγή. Ο Άγγλος  καλλιτέχνης «δάνεισε» την ιδιαίτερη φωνή του σε χριστουγεννιάτικο βίντεο, που δημιούργησε ομάδα ακτιβιστών με θέμα τη μεταβολή του Κλίματος.

Το βίντεο με τίτλο «Ο Πολύ Καυτός Χιονάνθρωπος», δείχνει έναν χιονάνθρωπο γελοιογραφικά σχεδιασμένο, που λιώνει κάτω από τη ζέστη του ήλιου, ενώ η αφήγηση του Gallagher προειδοποιεί “Our earth is too ‘ot, and it’s getting even ‘otter” (:“Η Γη μας είναι πολύ ζεστή και ζεσταίνεται ακόμη περισσότερο”), παροτρύνοντας τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης για την κλιματική αλλαγή.

Η παραγωγή του βίντεο έγινε από το φωτογράφο Rankin για το “Συνασπισμό για το Κλίμα”, μιας ομάδας αποτελουμένης από 130 βρετανικές οργανώσεις, ανάμεσα στις οποίες και η National Trust και η Oxfam, υποστηρίζοντας την αναγκαιότητα της πολιτικής δράσης για το περιβάλλον.

Ο Liam Gallagher μέσα από το συγκρότημα Oasis γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του ‘90 και στις αρχές του 2000, όμως το συγκρότημα διαλύθηκε το 2009.

Το πρώτο του άλμπουμ ως σόλο καλλιτέχνης με τίτλο “As You Were” κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017 και βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δείτε το βίντεο:

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση