Ο Μασούτης και η Henkel πραγματοποιούν εθελοντικό καθαρισμό ακτών!

To DIXAN και το Νeomat αλλάζουν σύνθεση και συσκευασία και με αυτό τον τρόπο υποστηρίζουν την προστασία του περιβάλλοντος. Σε συνεργασία με τον Μασούτη και μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήσαν τον πρώτο εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Λεπτοκαρυά, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τις δράσεις της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης με σκοπό την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού.

Οι εργαζόμενοι του Μασούτη και της Henkel Hellas, μαζί με εθελοντές, τοπικούς φορείς και μαθητές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Δίου-Ολύμπου στην Πιερία απέδειξαν την ανιδιοτελή αγάπη τους για τις παράλιες! Όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν στις 5 Ιουνίου στην παραλία Λεπτοκαρυά (πλησίον Δήμου Κατερίνης) και προχώρησαν στην συστηματική συλλογή όλων των μη φυσικών αντικειμένων των ακτών, διαχωρίζοντας και απομακρύνοντας τα σκουπίδια από τα ανακυκλώσιμα υλικά, που οδηγήθηκαν για περαιτέρω διαλογή και ανακύκλωση σε αδειοδοτημένα ΚΔΑΥ.

Η συγκεκριμένη δράση του Μασούτη και της Henkel Hellas αποδεικνύουν και ενθαρρύνουν τη σημασία του καθαρού δημόσιου χώρου και του περιβάλλοντος. Μεταφέροντας έμπρακτά το μήνυμα ότι όλοι οφείλουμε να φροντίζουμε την υπέροχη παραλία μας όλες τις εποχές!

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 , έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 50,000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €18,7 δις και λειτουργικά κέρδη €3,2 δισ. για το έτος 2016. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση