Ο Όμιλος Motor Oil επεκτείνεται στον τομέα της κυκλικής οικονομίας - Εξαγόρασε τη Thalis

Στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης, ο Όμιλος Motor Oil ανακοίνωσε ότι επενδύει συνεχώς σε νέες μορφές ενέργειας που θα εξασφαλίσουν ένα βιώσιμο αύριο.

«Ο τομέας της κυκλικής οικονομίας αποτελεί σημαντική επιλογή της συνολικής επιχειρηματικής στρατηγικής του Ομίλου, που επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον τομέα αυτό με νέες επενδύσεις, συνεργασίες και εξαγορές», αναφέρει ο Όμιλος στην ανακοίνωσή του.

Στην κατεύθυνση αυτή προχώρησε σε εξαγορά του 100% της Thalis E.S., ενός από τους δυναμικότερους εκπροσώπους στην Ελλάδα στον τομέα της κυκλικής οικονομίας, σύμφωνα με τη Motor Oil.

Η διαχείριση απορριμμάτων κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των δυναμικά αναπτυσσόμενων δράσεων του Ομίλου Motor Oil, τονίζει η εταιρεία και προσθέτει: «Ο Όμιλος διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία δεκαετιών στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς υπήρξε πρωτοπόρος στον τομέα της ανακύκλωσης λιπαντικών και διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων».

Η Thalis, σύμφωνα πάντα με τον Όμιλο, πρωτοπορεί στον τομέα της κυκλικής οικονομίας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων βιώσιμων λύσεων στην διαχείριση στέρεων υλικών και αποβλήτων, επεξεργασίας νερού και υγρών αποβλήτων, στην εξοικονόμηση πόρων, ενέργειας και χρήση ΑΠΕ στις υποδομές.

Επεκτείνεται έτσι η δραστηριοποίηση και η πρωτοπορία στην κυκλική οικονομία, μέσω της επαναχρησιμοποίησης, ανάκτησης, της αποκατάστασης και αξιοποίησης πόρων και παραγωγής φιλικότερων μορφών ενέργειας για το Περιβάλλον, αναφέρει ο Όμιλος και καταλήγει:

«Η Ενέργεια του Μέλλοντος διατρέχει όλους τους πυλώνες ανάπτυξης του Ομίλου Motor Oil. Ο Όμιλος προχωρά με το βλέμμα στραμμένο στο Μέλλον, με στοχοπροσήλωση στις επενδύσεις με αξία και αναπτυξιακή δύναμη για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Οικονομία».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση