Πέντε εκατ. συσκευασίες έχουν ανακυκλωθεί στο «Πάρκο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης»

Το 1ο πανευρωπαϊκά «Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» στηρίζεται για 2η συνεχόμενη χρονιά από τη Lidl Ελλάς και μέχρι σήμερα έχουν επισκεφθεί το πάρκο 250.000 μαθητές και έχουν ανακυκλώσει περισσότερες από 5.000.000 συσκευασίες.

Το πάρκο, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 61 (Άγιοι Ανάργυροι Αττικής), περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα εργαστήρι περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, εργαστήρι καλλιτεχνικής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, χώρο περιβαλλοντικών παιχνιδιών, μηχανήματα ανταποδοτικής ανακύκλωσης για την ανακύκλωση μεταλλικών, πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών με παροχή ανταποδοτικού κινήτρου, αλλά και παιδότοπο και χώρο αναψυχής.

«Στη Lidl Hellas ο στόχος είναι να υιοθετήσουμε όλοι μια πράσινη στάση ζωής. Γιατί το περιβάλλον είναι ευθύνη όλων μας.

» Ενημερωθείτε και διασκεδάσετε με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, εργαστήρια για την προστασία του περιβάλλοντος, και το 3D e game ένα πρωτότυπο διαδραστικό παιχνίδι για όλους!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο του διαδραστικού αυτού παιχνιδιού, μέσα από την κάμερα του tablet, τα παιδιά καλούνται να αναζητήσουν τα κρυμμένα προϊόντα που ζητάει ο «ήρωας της ανακύκλωσης», ο Ανακυκλένιος, παίζοντας ταυτόχρονα σε εικονικό, αλλά και σε πραγματικό περιβάλλον. Αφού συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα προϊόντα φτάνουν στο τέλος της αποστολής τους, που θα πρέπει ανάλογα με το είδος κάθε προϊόντος να το επιστρέψουν στο αντίστοιχο αυτόματο μηχάνημα ανταποδοτικής ανακύκλωσης, κερδίζοντας έτσι πόντους.

www.lidl-hellas.gr
www.lidl-axizei.gr
www.facebook.com/lidlgr/
www.twitter.com/Lidl_Hellas_
www.instagram.com/lidl_hellas
www.linkedin.com/company/lidl-hellas
https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση