Πέταξαν 9 τόνους υγρών αποβλήτων στην Παιανία (φωτο)

Την περιοχή της Παιανίας, στην Αττική, επέλεξαν άγνωστοι για να εναποθέσουν 9 παλετοδεξαμενές χωρητικότητας 1000 λίτρων έκαστη με υγρά απόβλητα. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Κυριακής εντοπίστηκαν 4 παλετοδεξαμενές στην περιοχή Πούσι Λέδι, ενώ τη Δευτέρα το πρωί διερχόμενοι αντίκρισαν άλλες 5 παλετοδεξαμενές κοντά στο εξωκλήσι του Αγ. Γεωργίου Κόκλα.

ygra_apovlita2 (600 x 450)

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το mesogianews.gr, πάνω στη βιασύνη τους οι ασυνείδητοι πέταξαν όπως-όπως τις παλετοδεξαμενές, με αποτέλεσμα να σπάσουν και να χυθούν τα υγρά στον δρόμο, ανάμεσα από τα ελαιόδεντρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν ο Δήμος, η αστυνομία και η πυροσβεστική, αποκλείστηκαν τα σημεία και με σκαπτικά μηχανήματα δημιούργησαν αναχώματα για να περιορίσουν τη ροή των υγρών. Επίσης τοποθετήθηκαν κορδέλες και πλαστικά οδοφράγματα για την αποτροπή διέλευσης, με την επισήμανση σε εκτυπωμένα χαρτιά «προσοχή τοξικά απόβλητα – μην τα αναπνέετε μην τα ακουμπάτε».

ygra_apovlita3 (600 x 429)

Τώρα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, απομένει η έκθεση του επιθεωρητή περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής και η συλλογή των αποβλήτων από εξειδικευμένο συνεργείο.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση