Παράταση προθεσμίας για την περαίωση υπαγωγής αυθαιρέτων

Λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας του νόμου 4178 \2013 για την κατάθεση όλων των σχεδίων, μελετών και δικαιολογητικών  για χιλιάδες δηλώσεις αυθαιρέτων που έθεσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, το ΥΠΕΝ  προχωρά σε παράταση της προθεσμίας για την περαίωση υπαγωγής αυθαιρέτων, μια σημαντική εξέλιξη που έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ της Greenagenda.gr.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου δίνεται χρονική ανάσα στους μηχανικούς για την περαίωση της υπαγωγής των αυθαιρέτων του ν.4178/2013.

«Προς διευκόλυνση των επαγγελματικών φορέων του τεχνικού κόσμου, θα δοθεί παράταση κατά έξι μήνες της προθεσμίας, που εκπνέει στις 3 Νοεμβρίου 2018, για την ηλεκτρονική υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και στοιχείων για την περαίωση της υπαγωγής των αυθαιρέτων του ν.4178/2013.

Η παράταση θα δοθεί με τροπολογία του άρθρου 99 του ν.4495/2017. Μέχρι την ψήφιση της εν λόγω τροπολογίας, η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση