Παρουσίαση του Φεστιβάλ Τσαγκαράδας σε ημερίδα για τον εναλλακτικό τουρισμό

Η προβολή του Φεστιβάλ Τσαγκαράδας έγινε σε ημερίδα για τον εναλλακτικό τουρισμό που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο στην Αγριά Βόλου, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Βουνού.

Τα μέλη του Τουριστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας έκαναν πράξη τη  συνέργεια. «Με πολύ αγάπη για τον τόπο που μας φιλοξενεί κάνουμε το αυτονόητο και αυτό που του αξίζει» τόνισε στην εισήγηση του ο Νίκος Καμπούρης, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου και εκπρόσωπος του Τουριστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας.

Το Φεστιβάλ Τσαγκαράδας περιλαμβάνει μια σειρά υπαίθριων δραστηριοτήτων αλλά και παράλληλων  εκδηλώσεων όπως σεμινάρια, θεματικές ομιλίες και εργαστήρια και μουσικές εκδηλώσεις'

Αρκετοί από τους επισκέπτες έχουν γνωρίσει το Πήλιο μέσα από το Φεστιβάλ. Κάθε χρόνο  διαπιστώνεται η αυξανόμενη στοχευμένη προσέλευση επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό , όπως Βέλγιο, Αυστρία, Γαλλία, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

«Ο εναλλακτικός τουρισμός είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τουριστικό τομέας παγκοσμίως αυτό αποδεικνύει την ορθότητα του εγχειρήματος και καθιστούν ένα σημαντικό θεσμό το Φεστιβάλ  για την ανάδειξη του Πηλίου αλλά και ευρύτερα της Μαγνησίας.  Ο κύριος στόχος μας είναι ανάδειξη και η προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού στο Πήλιο» υπογράμμισε ο κ. Καμπούρης.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση