Παρουσία Τσιρώνη η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης»

Στη «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης» που θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο πανευρωπαϊκά «Πάρκο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης», στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), θα παρευρεθεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 20:00μμ ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα βραβευτούν μαθητές από Δήμους όλης της χώρας, που θα έχουν πρωτεύσει στον «Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης», υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Την ίδια ημέρα, Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 21:30μμ, ο κ. Τσιρώνης θα απονέμει τα βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας του ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017, που ξεκίνησε ως θεσμός από το 2005 με σκοπό την συμβολή και αναγνώριση της έμπρακτης και αυξημένης περιβαλλοντικής συνεισφοράς. Η τελετή απονομής φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Αναψυχής Ραφήνας – Πικερμίου (κολυμβητήριο) και είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση