Περιοδεία Τσιρώνη στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της Zootechnia

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει σήμερα Πέμπτη ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να παραβρεθεί το απόγευμα στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης «Zootechnia».

Την Παρασκευή 3/2 το πρωί στις 9:30, ο Αν. Υπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στο Συνέδριο του περιοδικού Meat News, στα πλαίσια της «Zootechnia», στο Βελίδειο ίδρυμα.

Στις 11:00πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ενώ αμέσως μετά, στις 11:30πμ, θα έχει συνάντηση με την Κατερίνα Νοτοπούλου, προϊστάμενη στο γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Αν. Υπουργός θα έχει συναντήσεις με αγροτικούς συλλόγους, όπως τον σύλλογο παραγωγών Χαλάστρας στις 12:00, τον σύλλογο ακτημόνων και τον σύλλογο αγροτών Κυμίνων στις 12:30μμ, αλλά και με την διοίκηση της ΓΟΕΒ Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά στις 13:00μμ.

Το απόγευμα της Παρασκευής επίσης, στον χώρο της ΔΕΘ, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με κτηνοτροφικούς συλλόγους, αλλά και με την διοίκηση τις Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στις 17:00μμ και 18:00μμ αντίστοιχα.
Στις 19:00μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα συμμετέχει σε εκδήλωση για τα δυο χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, στην Νεάπολη.

Το Σάββατο 4/2 στις 11:00 το πρωί, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συνάντηση με κτηνοτρόφους στην Ν. Απολλωνία.
Το μεσημέρι ο Αν. Υπουργός, στα πλαίσια της Έκθεσης «Zootechnia» στην ΔΕΘ, θα απευθύνει χαιρετισμό στις 14:30μμ, στην ημερίδα του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, στις 15:00μμ στην ημερίδα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ) και στις 16:00μμ στην ημερίδα της Διεπαγγελματικής Κρέατος, ενώ στις 17:00μμ, λίγο πριν την αναχώρησή του, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα περίπτερα της ΔΕΘ.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση