Περιοδεία Φάμελλου σε Κοζάνη, Καβάλα και Θεσσαλονίκη για τα απορρίμματα

Τριήμερη περιοδεία στη Δυτική, Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία και πιο συγκεκριμένα στις πόλεις της Κοζάνης της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης, ξεκινά από σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.

Σήμερα Τετάρτη και ώρα 12:00, ο Σωκράτης Φάμελλος θα βρίσκεται στην Κοζάνη, όπου θα παραβρεθεί στην τελετή εγκαινίων της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ), η οποία υλοποιήθηκε  στο πλαίσιο του έργου "Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή, Συντήρηση και Λειτουργία Υποδομών του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΔΣΑ) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με ΣΔΙΤ, στην περιοχή Παλιό Ορυχείο ΔΕΗ.

Λίγο αργότερα, στις 15:00, θα απευθύνει εισηγητικό χαιρετισμό στην Ημερίδα που συνδιοργανώνουν τα Υπουργεία Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Οικονομίας και Ανάπτυξης, με θέμα τον συντονισμό για την επίσπευση υλοποίησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΠΕΣΔΑ) Δυτικής Μακεδονίας. Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης (Κοβεντάρειο Κτήριο, Μούκα 1-7, Κοζάνη).

Στη συνέχεια της περιοδείας του, ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΝ θα μεταβεί αύριο Πέμπτη στην πόλη της Καβάλας, όπου θα συμμετάσχει στην αντίστοιχη Ημερίδα για τον συντονισμό και την υλοποίηση του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΠΕΣΔΑ) Αν. Μακεδονίας - Θράκης. Η σχετική ομιλία του κ. Φάμελλου θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 πμ, στο Ξενοδοχείο Lucy.

To μεσημέρι της ίδιας μέρας, στις 16:00, ο Σωκράτης Φάμελλος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στην εκδήλωση της Nanotechnology 2017, με συμμετοχή στη Συνεδρία που αφορά στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, την Εξοικονόμηση και Αποθήκευση Ενέργειας, που θα διεξαχθεί στο Porto Pallas Conference Center & Hotel, ενώ στις 20:00 θα παραστεί στην ενημερωτική εσπερίδα για την επέκταση του Δικτύου Φυσικού Αερίου στον Τρίλοφο και στο Πλαγιάρι (Αμφιθέατρο 1ου ΓΕΛ Μίκρας, Τρίλοφος), που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Θέρμης και η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας (ΕΔΑΘΕΣΣ).

Η περιοδεία του κ. Φάμελλου, στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία θα ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής και ώρα 09:30 με τον χαιρετισμό που θα απευθύνει στην Ημερίδα για τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων ΠΕΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια της τριήμερης περιοδείας του ο κ. Φάμελλος θα πραγματοποιήσει και συναντήσεις με τοπικούς φορείς για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση