Πιλοτικό πρόγραμμα Διαλογής αποβλήτων στην Πηγή σε Μεραρχία της Αλεξανδρούπολης

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού συνεχίζει να σχεδιάζει και να πραγματοποιεί δράσεις που έχουν σκοπό τη διαρκή επιμόρφωση του προσωπικού, αλλά και την ενημέρωσή του για επίκαιρα θέματα της εποχής, όπως αυτό της περιβαλλοντικής προστασίας, διαχείρισης και οργάνωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018, διοργανώθηκε, με μέριμνα της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΣ», στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης, Ημερίδα με θέμα «Προστασία Περιβάλλοντος Μέσω της Διαχείρισης Ενέργειας».

Στην Ημερίδα, παρουσιάσθηκαν επίκαιροι προβληματισμοί, τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις, καθώς και δράσεις που έχουν αναπτυχθεί από τη Μεραρχία, σχετικά με το πιλοτικό πρόγραμμα διαχείρισης (διαλογής) των απορριμμάτων στην πηγή.

Εισηγητές ήταν ο κος Γιάννης Φαλέκας, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο κος Φώτιος Τσάγκας ως εκπρόσωπος του φορέα Διαχείρισης Στέρεων Αποβλήτων (ΒΙΑΜΑΘ), καθώς και Αξιωματικοί περιβάλλοντος της Μεραρχίας.

«Μεριμνούμε, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΕΘΑ, για την ευαισθητοποίηση του προσωπικού μας στην κατεύθυνση "Διαχείριση Ενέργειας και Περιβάλλοντος"», καταλήγει η ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση