Ποδήλατα, στρώματα, ηλεκτροσυσκευές και λάστιχα μέσα στην Παμβώτιδα

Στη διαπίστωση, μετά από αναφορές του προσωπικού του, ότι σε πάρα πολλά σημεία της παραλίμνιας περιοχής, κυρίως της αστικής ζώνης, άγνωστοι πολίτες έχουν αποθέσει μέσα στο υδάτινο στοιχείο υλικά διαφόρων τύπων και κατηγοριών, όπως παλιές ηλεκτρικές συσκευές, ποδήλατα, στρώματα, λάστιχα κ.ο.κ., έφτασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας Ιωαννίνων.

Ο Φορέας απευθύνει έκκληση σε όλους τους δημότες να πάψουν να χρησιμοποιούν τη λίμνη ως αποδέκτη μη επιθυμητών αντικειμένων. «Είναι γνωστό ότι το Δημαρχείο παραλαμβάνει τέτοια αντικείμενα είτε κατά συνεννόηση στον αριθμό 2651361362 είτε εναποθέτοντας στους ειδικούς κάδους (σκαφίδες) ώστε να απομακρυνθούν και να εναποτεθούν σε χώρους που αρμόζει», υπογραμμίζει.

Γνωστοποιεί, επίσης, ότι αυθαίρετες πρόχειρες κατασκευές στην παραλίμνια ζώνη δεν επιτρέπονται, όπως δεν επιτρέπεται και καμία κατασκευή-ιχθυοπαγίδα εντός του λιμναίου συστήματος.

«Επειδή οι έλεγχοι θα ενταθούν και θα προκύψουν τυχόν ευθύνες παρακαλούμε θερμά να μην συνεχιστεί αυτή η τακτική», καταλήγει ο Φορέας.

Πηγή φωτογραφίας: epiruspost.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση