Ποδηλατάδα 10 χιλιομέτρων στα παράλια της Λάρισας την Κυριακή

Παραλιακή ποδηλατάδα διοργανώνει ο δήμος Αγιάς με την υποστήριξη των πολιτιστικών και επαγγελματικών συλλόγων, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Η διαδρομή των 10 χλμ, για οικογένειες και όχι μόνο, θα έχει αφετηρία το λιμάνι του Αγιοκάμπου, με ώρα έναρξης 10:00πμ, και τερματισμό στην Πλατανιά Βελίκας. Είναι μια ευκαιρία να αποδράσουμε, να ανακαλύψουμε και να γνωρίσουμε τις ομορφιές της χώρας μας, είτε με παλιά (δεκαετιών ’60 – ’80) ποδήλατα είτε με πιο σύγχρονα.

Από τις 09:30πμ θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές των συμμετεχόντων στην αφετηρία (Λιμάνι Αγιοκάμπου).

Στον τερματισμό (Πλατανιά Βελίκας) θα προσφερθούν εδέσματα στους συμμετέχοντες από τους τοπικούς συλλόγους καθώς και δώρα και αναμνηστικά συμμετοχής. Η ομάδα του ΕΟΔ Λάρισας θα δώσει μαθήματα Α’ Βοηθειών και ακολούθως μπορούμε να επισκεφτούμε το Κάστρο Βελίκας, χρησιμοποιώντας πράσινη μετακίνηση.

«Ας προγραμματίσουμε όλοι μας να συμμετέχουμε στην ποδηλατάδα ή απλά να επισκεφθούμε τα παράλια και να απολαύσουμε την γοητευτική ατμόσφαιρα του Σεπτεμβρίου σε μια περιοχή που έχει τη δυνατότητα να είναι bike friendly για τους λάτρεις του ποδηλάτου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση