Ποδηλατοδράση της Greenpeace για την ηλιακή ενέργεια σε Θεσσαλονίκη-Αθήνα

Η Greenpeace, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Solar Ride, μία ποδηλατοδράση αφιερωμένη στον σπουδαιότερο και ανεξάντλητο φυσικό πόρο που έχει η χώρα μας: την ηλιακή ενέργεια. «Γιατί κάθε νοικοκυριό έχει δικαίωμα να παράγει τη δική του καθαρή και δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο!», αναφέρει η ΜΚΟ, σε ανακοίνωσή της.

«Για άλλη μια χρονιά, φοράμε το κράνος μας, παίρνουμε το ποδήλατό μας και φεύγουμε για ακόμη ένα Solar Ride. Φέρε κι εσύ τους φίλους και την οικογένειά σου και έλα να περάσεις ένα όμορφο πρωινό μαζί μας στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης!», προτρέπει η Greenpeace.

Φέτος, στο πλαίσιο του 7ου Athens Bike Festival αλλά και του European Mobility Week, το Solar Ride στην Αθήνα θα ξεκινήσει τη βόλτα του στις 10:30 από την κεντρική αυλή της Τεχνόπολης στο Γκάζι, όπου όλοι μαζί θα βγάλουν μία ομαδική φωτογραφία. Η ποδηλατοδράση θα περάσει από κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα καταλήξει και πάλι στην Τεχνόπολη, στο χώρο του Athens Bike Festival.

Στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Greenwave Festival, το Solar Ride θα ξεκινήσει από το Δημοτικό Πάρκο δίπλα στο Θέατρο Κήπου στις 11:00.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση