Πορεία των λαών για το κλίμα

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες πριν τη συνάντηση-ορόσημο του ΟΗΕ για το κλίμα, μέλη του Avaaz απ’όλο τον κόσμο καλούν του πολίτες στην Πορεία των Λαών για το Κλίμα. Οι παγκόσμιοι ηγέτες δεν πιστεύουν πως αρκετοί από εμάς ανησυχούμε για την κλιματική αλλαγή και γι’αυτό κι ως τώρα δεν έχουν ανταποκριθεί στην ανάγκη να σώσουμε τον πλανήτη μας. Όμως, την 21η Σεπτέμβρη, έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να τους αποδείξουμε πως κάνουν μεγάλο λάθος μέσα απ’την μεγαλύτερη κινητοποίηση για το κλίμα στην ιστορία.

Στη Θεσσαλονίκη το ραντεβού δίνεται στις 16.00 στην πλατεία της ΧΑΝΘ

Ήδη αν ψάξεις στο google για People's Climate March, θα δεις εκατοντάδες άρθρα απ΄το διεθνή τύπο. Σχεδόν όλα τα μεγάλα, διεθνή δίκτυα μας έχουν πει πως θα καλύψουν την κινητοποίηση. Ακόμη κι ο ΟΗΕ σκοπεύει να ανοίξει τη σύνοδο κορυφής για το κλίμα με φωτογραφίες και βίντεο απ΄τις δράσεις μας! Οι παγκόσμιοι ηγέτες λοιπόν θα πρέπει ουσιαστικά να κάτσουν, να μας δουν και να μας ακούσουν.

Μας μένουν λίγες ώρες απ’την μεγαλύτερη ευκαιρία που είχαμε ποτέ για να δημιουργήσουμε το κίνημα που θα σώσει τον κόσμο μας απ΄την κλιματική καταστροφή. Ας αδράξουμε αυτή την τη στιγμή, για το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας και για όλα όσα αγαπάμε.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!