Πρωτάθλημα ποδηλασίας ενστόλων στα Τρίκαλα

Άλλη μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση έρχεται στα Τρίκαλα, την πόλη του ποδηλάτου. Την ερχόμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 διεξάγεται το ετήσιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Τρικκαίων, η διοργάνωση αυτή είναι το καλύτερο επιστέγασμα των πρώτων 15 ημερών λειτουργίας του νέου ποδηλατοδρόμου, της αξιομνημόνευτα θετικής συμπεριφοράς των τρικαλινών οδηγών, και της συνεχώς αυξανόμενης ευαισθητοποίησης όλων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, προάγοντας τον αθλητισμό και δη την ποδηλασία, επέλεξαν ως τόπο πραγματοποίησης αυτού του ετήσιου συμβάντος, τα Τρίκαλα.

Μάλιστα, στους 40 περίπου αθλητές που θα τρέξουν στον αγώνα, προεξάρχει ο εκπρόσωπος της χώρας μας στην Ολυμπιάδα του Ρίο, στην ποδηλασία δρόμου, Γιάννης Ταμουρίδης.

Ο αγώνας είναι ένα σιρκουί 15 χλμ., με αφετηρία και τερματισμό τα Τρίκαλα, την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική) . Η διαδρομή είναι Τρίκαλα, Χαϊδεμένη, Περδικορράχη Χαϊδεμένη Ράξα, Ρίζωμα, Πλάτανος, Τρίκαλα. Η έναρξη της διοργάνωσης θα γίνει στις 10:30, η εκκίνηση του αγώνα στις 10:50 και ο τερματισμός, με τις συνακόλουθες απονομές, περίπου στις 12:30.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση