Πρωτοβουλία ενημέρωσης για την έναρξη των εργασιών του ΣΜΑ Ευκαρπίας

Σε μια προσπάθεια   απεμπλοκής  των διαδικασιών και την άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Ευκαρπίας η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με όλους τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και τον Σύνδεσμο ΟΤΑ Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει μια ακόμη  ενημερωτική  πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ και Δήμαρχο Νεάπολης- Συκεών Σίμο Δανιηλίδη, στόχος της πρωτοβουλίας, που αποφασίστηκε από κοινού σε ευρεία σύσκεψη πριν από λίγες ημέρες στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, είναι να καταδειχθεί σε όλους πως το έργο είναι άκρως απαραίτητο για όλους τους Δήμους και θα συμβάλει σημαντικά τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής η ΠΕΔΚΜ διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου την οποία θα δώσουν οι εκρόσωποι της ΠΕΔΚΜ, το Προεδρείο του ΔΣ του Συνδέσμου ΟΤΑ Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης. Ολιγόλεπτες εισηγήσεις θα κάνουν Δήμαρχοι αλλά και εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΣΟΤΑ.
Η Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί την ερχόμενη Τρίτη 16 Οκτωβρίου, στις 12.30 μ.μ. στα γραφεία της ΠΕΔΚΜ (26ης Οκτωβρίου 43, Εμπορικό Κέντρο Limani Canter, Γραφείο 510).

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!