Πότε αρχίζει ο τρίτος κύκλος του «Εξοικονομώ κατ' Οίκον»

Στα σκαριά είναι η διενέργεια του τρίτου κύκλου του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον», από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε συνεννόηση με το υπουργείο Ανάπτυξης.

Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο υπουργός ΠΕΝ, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, «θέλουμε να βγάλουμε τον τρίτο κύκλο Σεπτέμβριο-Οκτώβριο. Ο στόχος είναι οι πόροι να φτάσουν 350 εκατ. έτσι ώστε συνολικά οι τρεις κύκλοι -ένας με την προηγούμενη κυβέρνηση και δύο με εμάς- να πάνε στο 1 δισ.».

«Είναι ένα πρόγραμμα χρήσιμο για τα νοικοκυριά, γιατί βοηθάει τις επισκευές, την ενεργειακή αναβάθμιση των σπιτιών τους, αλλά χρήσιμο και για τον κατασκευαστικό κλάδο. Θα δουλέψουν χιλιάδες άνθρωποι με αυτό το πρόγραμμα. Είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο είμαι κι εγώ προσωπικά συνδεδεμένος, διότι εγώ το ξεκίνησα το 2009 και θέλω να το στηρίξω. Είναι και ένα πρόγραμμα το οποίο το αγκαλιάζει ο Πρωθυπουργός. Είναι επίσης ενταγμένο στη γενικότερη ενεργειακή και περιβαλλοντικής μας πολιτική γιατί έχει "πράσινο» πρόσημο"», πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση