Ρομπότ αναδάσωσης!

Οι Reforestation Roboteam ταξιδεύουν μαζί στο Abu Dhabi από τις 17 ως τις 21 Νοεμβρίου για να λάβουν μέρος στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής!

Η ιδέα της δημιουργίας ενός Ρομπότ-Αναδασωτή και μάλιστα από ελληνικά μυαλά και χέρια μας ενθουσίασε τόσο που αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε την αποστολή της Reforestation Roboteam στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής. Το Ρομπότ-Αναδασωτής μπορεί να φυτέψει γρήγορα, αποτελεσματικά και σύμφωνα με τα επιστημονικά πρωτόκολλα οποιαδήποτε έκταση –ακόμη και δυσπρόσιτη για τον άνθρωπο- που χρειάζεται αναδάσωση.

 Το Reforestation Robot φτιάχτηκε σε μικροκλίμακα με υλικά από το βασικό πακέτο της Lego,  για να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων.

 Τα μέλη που αποτελούν τη Reforestation Roboteam είναι οι:

Βουτυράκου Διαλεχτή-Αθηνά (7ο λύκειο Ν. Σμύρνης)
Βαμβακιά Γαλάτεια (12ο λύκειο Πειραιά)
Βουτυράκος Νικόλαος (3ο λύκειο Ν. Σμύρνης)

Προπονητής της ομάδας είναι ο: Βουτυράκος Κων/νος

 Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, από το 1997 μέχρι σήμερα έχει φυτέψει περίπου 200.000 δέντρα σε ορεινά και περιαστικά δάση όλη την Ελλάδα με τη φροντίδα ειδικών και δασολόγων για να εμπλουτίσει σε τροφικές πηγές το βιότοπο άγριων ζώων και να βοηθήσει καμένες ή υποβαθμισμένες περιβαλλοντικά περιοχές να ανακάμψουν.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!