ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του Κέντρου Αγροδιατροφικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής-Perrotis College, γνωστά ως σεμινάρια ενηλίκων!

Τα σεμινάρια έχουν βιωματικό χαρακτήρα, στοχεύουν στη δημιουργία και βελτίωση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων που σχετίζονται με τον αγροδιατροφικό κλάδο, την ανάπτυξη επιχειρηματικής παιδείας και την ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών οι οποίες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου ΙΙ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Οι θεματικές ενότητες που προσφέρονται είναι στις εξής κατηγορίες:
- Τεχνολογία και Βιοασφάλεια Τροφίμων
- Γεωργική Παραγωγή και Τεχνολογία
- Κτηνοτροφική Παραγωγή και Τεχνολογία
- Αγροτική Οικονομία, Διοίκηση και Επιχειρηματικότητα
- Πολιτισμός, Τέχνη & Διατροφή

Επιπλέον, οι εκπαιδευόμενοι των σεμιναρίων έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες του Κέντρου για να αναπτύξουν επιχειρηματική δράση ή να εξελίξουν την επιχείρηση τους στους αντίστοιχους κλάδους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από το Γραφείο Μελετών και Συμβουλευτικής του Κέντρου Αγροδιατροφικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας.

Αν ενδιαφέρεστε για τα προγράμματα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή καλώντας στο 2310 492 829-850 ή στέλνοντας  email: lll@afs.edu.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση