Σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα της Ένωσης Δασολόγων - Πώς θα δημοσιεύετε άρθρα σας

Σε λειτουργία τέθηκε η νέα ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΔΔΥ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με τη λειτουργία του νέου ιστοτόπου παρέχεται η δυνατότητα στους δασολόγους αλλά και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για τα δάση και τη δασική πολιτική να αναρτήσει ενυπόγραφα στην ιστοσελίδα (www.peddy.gr) κάποιο επιστημονικό ή τεχνικό άρθρο ή ακόμα να δημοσιοποιήσει την άποψη του για ένα ζήτημα που συνδέεται με τα δασικά και περιβαλλοντικά θέματα.

Αναλυτικότερα, η Πανελλήνια Ένωση Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων σημειώνει τα εξής:

«Η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των συναδέλφων αλλά και της ελληνικής κοινωνίας για τις θέσεις του Σωματείου μας για την προστασία των δασών και της δημόσιας περιουσίας, αποτελεί ένα από τους βασικούς πυλώνες της συνδικαλιστικής μας δράσης.

Στη βάση αυτή προχωρήσαμε στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Π.Ε.Δ.Δ.Υ ώστε να γίνει επικοινωνιακά ελκυστική και να ενισχυθεί η προσβασιμότητα των συναδέλφων μας δασικών υπαλλήλων αλλά και όσων ενεργών πολιτών ενδιαφέρονται να ενημερώνονται για τις θέσεις που εκφράζουμε δημόσια για τα θέματα δασικής πολιτικής και για τη λειτουργία του Τομέα.

Mε τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας παρέχεται η δυνατότητα στους συναδέλφους μας αλλά και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για τα δάση και τη δασική πολιτική να αναρτήσει ενυπόγραφα στην ιστοσελίδα μας (www.peddy.gr) κάποιο επιστημονικό ή τεχνικό άρθρο ή ακόμα να δημοσιοποιήσει την άποψη του για ένα ζήτημα που συνδέεται με τα δασικά και περιβαλλοντικά θεματικά αντικείμενα.

Η αποστολή των άρθρων ή και των φωτογραφιών που τα συνοδεύουν θα γίνεται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις της Π.Ε.Δ.Δ.Υ peddy@otenet.gr και peddy.ds@gmail.com.

Τα άρθρα ανάλογα με τον αποστολέα θα δημοσιεύονται σε μια από τις περιλαμβανόμενες στην ιστοσελίδα κατηγορίες (κυρίως άρθρα, δελτία τύπου, απόψεις συναδέλφων, ανακοινώσεις).

H ηλεκτρονική διεύθυνση για τη θέαση της ιστοσελίδας μας είναι η ίδια που ίσχυε μέχρι σήμερα (www.peddy.gr). Σας καλούμε να την επισκεφθείτε. (Εναλλακτικά σκανάρετε τον Κωδικό QR)

Συνάδελφοι, το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ.Δ.Υ είναι ανοιχτό σε προτάσεις που θα βελτιώσουν τη λειτουργία και την παρεμβατική δυνατότητα του Σωματείου μας αλλά και την συνολικότερη εικόνα του κλάδου. Η βελτίωση της δυνατότητας επικοινωνίας της Π.Ε.Δ.Δ.Υ μέσω της νέας ιστοσελίδας μας είναι δικιά σας πρόταση την οποία υλοποιήσαμε».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση