Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Νοτιοανατολική Αττική λόγω πυρκαγιάς

 O ΔΕΔΔΗΕ, με αφορμή τις διακοπές ηλεκτροδότησης που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες σε περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής, διευκρινίζει ότι αυτές οφείλονται σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον υποσταθμό Λαυρίου την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 και προκάλεσε σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις του Δικτύου.

Οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών έχουν ξεκινήσει αμέσως και συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς προκειμένου, το συντομότερο δυνατό, να επανέλθει η ομαλή τροφοδότηση με ηλεκτρικό ρεύμα σε όλες τις περιοχές.

Κατά το διάστημα αυτό, ενδέχεται να σημειωθούν νέες διακοπές ηλεκτροδότησης, κυρίως σε περιοχές νότια του Μαρκόπουλου μέχρι το Λαύριο.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι περιοχές Καλυβίων, Λαγονησίου, Κερατέας, Σαρωνίδας, Αγ.Νικολάου, Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας, Θυμαρίου, Λεγρενών, Σουνίου, Λαυρίου, Θορικού, Φέριζας, Αγ.Κωνσταντίνου, Σιδερίνας, Δασκαλειού, Κουβαρά, Κακής Θάλασσας κλπ καθώς και της νήσου Κέας (Τζιάς).

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου  0 ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να περιορισθεί στο ελάχιστο δυνατό η ενόχληση των κατοίκων και των επαγγελματιών των παραπάνω περιοχών κατά το χρονικό αυτό διάστημα.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!