Στη Θεσσαλονίκη ο Τσιρώνης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συζητήσει με τοπικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, αγροτικά ζητήματα του χαρτοφυλακίου του, που απασχολούν τον Δήμο και τις τοπικές κοινωνίες.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη στις 9:00 πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Κατερίνα Νοτοπούλου, προϊστάμενη στο γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.

Αμέσως μετά, στις 9:30 πμ, ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα έχει συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Στις 17:00 μμ, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με τον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

Τέλος, το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00, ο Αν. Υπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση των Οικολόγων Πράσινων με τίτλο «Από το Περιβάλλον στην Αγροτική Ανάπτυξη», στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη, ο Αν. Υπουργός θα έχει επίσης συναντήσεις με τοπικούς φορείς, κτηνοτροφικούς συλλόγους, αγροτικούς συνεταιρισμούς και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση