Στις 10 Δεκεμβρίου το 7ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

Το 7ο ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας, το οποίο πραγματοποιείται αδιάλειπτα από το 2012 και έχει πλέον καταστεί θεσμός στα δρώμενα της Θεσσαλονίκης, ως η κορυφαία εκδήλωση του είδους, διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Χορηγός επικοινωνίας είναι η Greenagenda.gr.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το φετινό Συνέδριο εστιάζει στη διασφάλιση της βιωσιμότητας αγροδιατροφικών επιχειρήσεων, μέσω υιοθέτησης υπεύθυνων πρακτικών και εφαρμογής προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Παράλληλα το Συνέδριο επικεντρώνεται στον κρίσιμο τομέα της αλυσίδας γεωργικών εισροών που αφορούν την πρωτογενή παραγωγή. Η ανάγκη για εγγυημένη πρόσβαση σε προϊόντα διασφαλισμένης ποιότητας και ποσότητας σε καθορισμένες τιμές, έχει επαναφέρει δυναμικά στο προσκήνιο τη συμβολαιακή γεωργία. Με την παρουσίαση χαρακτηριστικών εφαρμογών θα αναδειχθούν τα οφέλη, οι προοπτικές και οι προκλήσεις των συμβολαίων παραγωγής.

Όπως και στα προηγούμενα συνέδρια, έτσι και φέτος, θα συμμετάσχει σημαντικός αριθμός διακεκριμένων επιχειρηματιών, υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων, εκπροσώπων του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, του κλάδου των δικτύων διανομής, αγροτικών συνεταιρισμών και τοπικών φορέων, επιστημόνων και στελεχών της αρμόδιας πολιτικής και διοικητικής ηγεσίας της χώρας. Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση