«Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δασών» συγκροτήθηκε στη Λάρισα - Τα μέλη

Τη συγκρότηση του Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών, με έδρα τη Λάρισα, για τα έτη 2018 και 2019, αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.

Τα μέλη του Συμβουλίου απαρτίζονται από:

α) Την Χρυσούλα Χαλιαμούρδα Διευθύνουσα το Εφετείο Λάρισας, Πρόεδρο Εφετών στο Εφετείο Λάρισας, ως Πρόεδρο του Σ.Ι.Δ. Λάρισας, με αναπληρώτριά της την Αργυρώ Αρναούτη-Μπλέτσα, Πρόεδρο Εφετών στο Εφετείο Λάρισας.

β) Την Μαρία Τσιρωνίδου, Εφέτη στο Εφετείο Λάρισας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Σοφία Καραγιάννη, Εφέτη στο Εφετείο Λάρισας.

γ) Την Βήλη Χρηστίδου, Εφέτη στο Εφετείο Λάρισας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Ανθία Τσαφίτα, Εφέτη στο Εφετείο Λάρισας.

δ) Την Άννα Μαλιαρά του Αναργύρου, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Δικαστικό Γραφείο Λάρισας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Γεώργιο Δήμου-Κουκούτση του Αθανασίου, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Δικαστικό Γραφείο Λάρισας.

ε) Την Παναγιώτα Ψάλτα του Σωκράτη, υπάλληλο της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών Α.Δ.Θ.Σ.Ε., του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων, με αναπληρώτριά της τη Γεωργία Νούλα του Χρήστου, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας και του ίδιου κλάδου.

στ) Την Παναγιώτα Καζάκου του Αθανασίου, υπάλληλο του Δασαρχείου Λάρισας του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων, με αναπληρώτριά της την Αναστασία Μπάκαβου του Κωνσταντίνου, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας και του ίδιου κλάδου.

Ως Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται ο Αθανάσιος Παπαντώνης του Παύλου, υπάλληλο της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών Α.Δ.Θ.Σ.Ε., του κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Δασοπονίας, με αναπληρωτή του τη Δήμητρα Σιμοπούλου του Νικολάου, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας και του ίδιου κλάδου.

Η θητεία των ανωτέρω μελών λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2019.

Η απόφαση δεν δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση