Συγχαρητήρια Στασινού σε Σταθάκη για τις αποφάσεις στο νέο «Εξοικονομώ»

Τα συγχαρητήριά του στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, αμέσως μετά την απογευματινή ανακοίνωση του ΥΠΕΝ για παράταση στις προθεσμίες έναρξης του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ», δίνει με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός.

«Συγχαίρω τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη για την ανταπόκρισή του στα αιτήματα του ΤΕΕ και του τεχνικού κόσμου για μια πρώτη αντιμετώπιση των προβλημάτων που εμφανίστηκαν στο πληροφοριακό σύστημα του νέου "εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ"», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Στασινός και προσθέτει:

«Προσωπικά, του αναγνωρίζω τη γενναιότητα και την ευθιξία να ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία του τελευταίου διαστήματος».

«Μετά την αποδοχή του αιτήματος του ΤΕΕ για παράταση στην ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και σταδιακή έναρξη του προγράμματος «εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ» σε διαφορετική ημερομηνία ανά περιφέρεια, πρέπει το Υπουργείο να προχωρήσει και στην επίλυση των υπόλοιπων προβλημάτων που θέσαμε και είναι ουσιαστικά για την ορθή υλοποίηση του προγράμματος και την επίτευξη των στόχων εξοικονόμησης ενέργειας της χώρας», καταλήγει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση