Η ομάδα εθελοντών Let's do it Greece επιστρέφει στη δράση την Κυριακή 14 Απριλίου, διοργανώνοντας μία ταυτόχρονη πανελλαδική αποστολή.
«Να ενωθούμε ξανά, μέσα σε μία ημέρα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού των δασών της χώρας μας, απομακρύνοντας όσο μεγαλύτερες ποσότητες σκουπιδιών και δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ομάδα που βρίσκεται στο πεδίο από το 2012.
«Κυριακή 14 Απριλίου, αναλαμβάνουμε ταυτόχρονη εθελοντική δράση σε όλη την Ελλάδα, καθαρίζοντας και φροντίζοντας τα δάση, τα άλση και τους χώρους πρασίνου των περιοχών μας» αναφέρουν οι εθελοντές.
Για δηλώσεις συμμετοχής φορέων και εθελοντών μπορείτε να μεταβείτε στον σύνδεσμο www.letsdoitgreece.org