Ταϊλάνδη: Ελέφαντας δεν άντεξε άλλο την κακομεταχείριση και έκοψε στη μέση τον ιδιοκτήτη του του

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ταϊλάνδη η είδηση ότι ένας ελέφαντας σκότωσε τον ιδιοκτήτη του έπειτα από τέσσερις μέρες κακομεταχείρισης. Ο αρσενικός ελέφαντας, ονόματι Pom Pam, χτύπησε τον 33χρονο ιδιοκτήτη του με τους χαυλιόδοντές του πολλές φορές μέχρι που του έκοψε το σώμα στη μέση, καθώς μέσα στον καύσωνα είχε φορτωθεί με ξύλα από μια φυτεία.

Η ζέστη, η κούραση και η κακομεταχείρηση έφτασαν στα όρια του έναν 20χρονο ελέφαντα στην Ταϊλάνδη.

Ο αρσενικός ελέφαντας, ονόματι Pom Pam, φορτώθηκε με ξύλα από μια φυτεία κατά τη διάρκεια του καύσωνα στην Ταϊλάνδη με αποτέλεσμα να μην αντέξει άλλο και να προχωρήσει στην πράξη αυτή.

Η αστυνομία, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ανέφερε ότι το ζώο «τρελάθηκε» από τη ζέστη όπως αναφέρει δημοσίευμα της dailymail.co.uk.

Ο ελέφαντας, επί τέσσερις μέρες έσερνε καουτσούκ κάτω από τον καυτό ήλιο στην επαρχία Phang Nga της νότιας Ταϊλάνδης μέχρι που έφτασε στα όρια του και σκότωσε τον χειριστή του.

Αστυνομικοί και διασώστες κλήθηκαν στο σημείο στις 17 Αυγούστου όπου βρήκαν το σώμα του Wongfaed κομμένο στα δύο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αξιωματικοί που βρέθηκαν στο σημείο αναζήτησαν τον ελέφαντα και τον εντόπισαν περίπου 500 μέτρα μακριά. Στη συνέχεια πυροβόλησαν τον Pom Pam με ένα ηρεμιστικό βέλος από απόσταση έτσι ώστε οι διασώστες να μπορέσουν να απομακρύνουν την σωρό του χειριστή.

Τον περασμένο μήνα, ένας άλλος χειριστής σκοτώθηκε από τον ελέφαντα του σε μια φυτεία καουτσούκ στην περιοχή Chawang, στη νότια Ταϊλάνδη. Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων PETA έχει αναφέρει ότι οι ελέφαντες που εργάζονται σε αιχμαλωσία «έχουν ξεριζωθεί από τα σπίτια τους στη ζούγκλα για να πουληθούν σαν εξοπλισμός. Αναγκάζονται να μεταφέρουν παράνομους κορμούς ή να διασκεδάζουν τους τουρίστες».

Πηγή φωτογραφίας: dailymail.co.uk, viralpress

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση