Το «Δείπνο της Άνοιξης» έρχεται και φέτος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης υποδέχεται το «Δείπνο της Άνοιξης», στρώνοντας ένα τεράστιο τραπέζι για τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής.

To ραντεβού ορίστηκε για την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 8 το βράδυ και πρόκειται για ένα κάλεσμα όχι μόνο προς στους κάτοικους και τους επαγγελματίες της περιοχής, άλλα και προς όποιον θέλει να συμμετέχει σ’ αυτό το αστικό πείραμα καθημερινού πολιτισμού και συναναστροφής.

Μουσικές κομπανίες, παιδική γωνιά, ζογκλέρ και κυνήγι θησαυρού για τους μικρούς φίλους, εικαστικές παρεμβάσεις από ομάδες καλλιτεχνών, έκθεση κόμικς και άλλες μικρές εκπλήξεις σε όλο το μήκος της Αλεξάνδρου Σβώλου θα πλαισιώσουν το φετινό Δείπνο.

Φέτος καθιερώνεται, επίσης, το σήμα καταστήματος της Γειτονιάς. Με το αυτοκόλλητο αυτό σήμα, δημιουργείται ένα τοπικό δίκτυο αλληλοϋποστήριξης των καταστημάτων της Σβώλου, μια ορατή συμμετοχή κι αναγνώριση αυτών που ζουν, εργάζονται κι υποστηρίζουν την γειτονιά.

11

Χωρίς να είναι υποχρεωτικό, οι κάτοικοι καλούνται να μην παρκάρουν στην οδό την ημέρα διεξαγωγής του Δείπνου, λόγω της πεζοδρόμησης που θα υποστεί η Σβώλου.

Παράλληλα, η Πρωτοβουλία Γειτονιάς Αλεξάνδρου Σβώλου ενημερώνει ότι έχουν εξασφαλιστεί θέσεις στάθμευσης στον χώρο της ΔΕΘ, από τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής έως και τις 11 το πρωί του Σαββάτου.

Η είσοδος από την Εγνατία θα πραγματοποιείται με την εμφάνιση του ροζ εγγράφου που θα αρχίσει να δίνεται από την Πέμπτη σε όσους σταθμεύουν στην Αλεξάνδρου Σβώλου. Αυτό θα βρίσκεται στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και ο κάτοχος του θα πρέπει να δώσει το τηλέφωνο επικοινωνίας στην πύλη της ΔΕΘ.

33

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση