Το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» ανηφορίζει στην «Ονειρούπολη» Δράμας

Στην «Ονειρούπολη» Δράμας μεταφέρει η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) το ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης», αποδεικνύοντας ότι η ανακύκλωση συσκευασιών μέσω του «Μπλε Κάδου» μπορεί να είναι εύκολη και διασκεδαστική εκτός από απαραίτητη για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για το ποια υλικά ανακυκλώνονται, ώστε να συμβάλλουν στην καλύτερη υλοποίηση των προγραμμάτων ανακύκλωσης παροτρύνοντας και τους μεγαλύτερους.

Όσοι επισκεφτούν το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» στην «Ονειρούπολη» Δράμας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από έναν ψυχαγωγικό τρόπο για τα οφέλη της ανακύκλωσης σε όλα τα επίπεδα.

Το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» σας περιμένει στις 15-17 Δεκεμβρίου 2016 στο «Σπιτάκι της Ανακύκλωσης» στην Πλατεία Ελευθερίας.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση