Το συγκλονιστικό μήνυμα του «οσκαρικού» Ντι Κάπριο για την κλιματική αλλαγή (vid)

Φανερά συγκινημένος και με ένα μήνυμα αγάπης για τον πλανήτη που θα μείνει στην ιστορία, παρέλαβε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο του πολυπόθητο Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, μετά από 25 χρόνια καριέρας και τέσσερις σχετικές υποψηφιότητες.

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που φέτος τον ήθελαν ακλόνητο φαβορί της κατάκτησης του χρυσού αγαλματιδίου για την εξαίσια ερμηνεία του στο «The Revenant» («Η Επιστροφή»), ο 41χρονος πρωταγωνιστής, κατά την ομιλία του, επικεντρώθηκε στη μάστιγα που λέγεται κλιματική αλλαγή, λέγοντας αρχικά «μην παίρνετε τον πλανήτη για δεδομένο, εγώ δεν παίρνω το αποψινό για δεδομένο».

Γνωστός για τις δράσεις του σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, ο ηθοποιός συνέχισε επισημαίνοντας πως «η παραγωγή της ταινίας έπρεπε να μετακινηθεί στο νότιο άκρο του πλανήτη για να βρει χιόνι. Η κλιματική αλλαγή είναι πραγματική και συμβαίνει τώρα. Είναι η πιο άμεση απειλή που αντιμετωπίζουν όλα τα είδη ζωής και είναι ανάγκη να δουλέψουμε συλλογικά. Πρέπει να υποστηρίξουμε τους ηγέτες σε ολόκληρο τον κόσμο, που δεν υποστηρίζουν τις μεγάλες εταιρίες που μολύνουν το περιβάλλον, αλλά μιλούν για την προστασία όλης της ανθρωπότητας».

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση