Φορείς Διαχείρισης Natura: Εν αναμονή του νομοσχεδίου οι εργαζόμενοι

του Νίκου Αβουκάτου

Σε αναμονή οι εργαζόμενοι στους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών μετά την ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να δημοσιευθεί το νομοσχέδιο για τη λειτουργία τους. Η σχετική ανακοίνωση έγινε από το βήμα του 18ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου, στην Έδεσσα.

Το βασικό κείμενο πρόκειται να τεθεί προς διαβούλευση στα μέλη της Ομάδας Εργασίας που έχει συσταθεί, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες στους Φορείς.

«Περιμένουμε το τελικό κείμενο, ο Οκτώβριος είναι καθοριστικός μήνας διότι τα χρονικά όρια πλέον έχουν στενέψει και θα πρέπει να έχει ψηφιστεί μέχρι τον Δεκέμβριο», επισήμανε στη Greenagenda.gr ο Μιχάλης Βάκκας, Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου των Εργαζομένων των Φορέων και Διευθυντής Προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Βορείου Πίνδου.

Η Ομάδα Εργασίας φαίνεται ότι πλέον έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των συναντήσεων της και απομένει πλέον οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν τις δικές τους προτάσεις ή τις διορθώσεις τους πάνω στο σχέδιο νόμου.

«Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα μας σταλεί το σχέδιο νόμου πριν πάει για διαβούλευση», κατέληξε ο κ. Βάκκας.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση