Φτιάχνουν «Ομάδα Διασωστών Μελισσοσμηνών» για την Αττική

Ο Σύλλογος Μελισσοκόμων Αττικής προτίθεται να συγκροτήσει Ομάδα Διασωστών Μελισσοσμηνών (εφεξής «ΟΜΑΔΑ»), η οποία θα απαρτίζεται από φυσικά πρόσωπα που δύναται να αναλάβουν την περισυλλογή (απομάκρυνση/διάσωση μελισσοσμηνών – εφεξής ΔΙΑΣΩΣΗ) στην Περιφέρεια Αττικής. Η υπηρεσία ΔΙΑΣΩΣΗ είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Συλλόγου στη διαδρομή

https://slmelattikis.webnode.gr/syllogi-afesmon-apomakrynsi-sminon/

Η υπηρεσία έχει γνωστοποιηθεί στην Περιφέρεια Αττικής, και, μέσω αυτής και των οικείων Περιφερειακών Ενοτήτων, σε όλους τους δήμους της Αττικής.

Επιλέξιμος για ένταξη στην ΟΜΑΔΑ είναι κάθε ενδιαφερόμενος, (που είναι ή θα γίνει) μέλος του Συλλόγου, είναι τεχνικά ικανός και επιθυμεί να συνεισφέρει στη ΔΙΑΣΩΣΗ. Η ΔΙΑΣΩΣΗ παρέχεται δωρεάν, είναι εθελοντική απασχόληση και δεν αμείβεται. Οι Διασώστες συνεισφέρουν σε έναν περιβαλλοντικό και κοινωνικό σκοπό (στη διάσωση του ζώου, όπως και στην απαλλαγή από την όχληση και τους κινδύνους που μπορεί να κρύβονται). Τα μελισσοσμήνη που περισυλλέγονται χαρίζονται στους Διασώστες με σκοπό τη διάσωσή τους.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν ένα απλό μήνυμα με το κείμενο «Ενδιαφέρομαι να ενταχθώ στην Ομάδα Διασωστών Μελισσοσμηνών» στο melissokomoi@gmail.com, ώστε να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος παραμένει ανοικτή.

Οι αιτούντες που θα επιλεγούν εντάσσονται στην Ομάδα Διασωστών Μελισσοσμηνών του Συλλόγου, αφού αποδεχτούν τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Σύλλογος. Η ένταξη στην ΟΜΑΔΑ είναι δωρεάν.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση