ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ

Εκδήλωση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Από τις 5 Δεκεμβρίου τα ίχνη της αρκούδας μας οδηγούν στη Στοά Χιρς, όπου έχει στηθεί ένα διαφορετικό δάσος στο κέντρο της πόλης. Εκεί θα σας περιμένουν οι ΑΡΘΟΥΡΟΙ και προστάτες του δάσους για να σας ξεναγήσουν στα μονοπάτια της άγριας ζωής και να σας βοηθήσουν να στολίσετε το δέντρο σας και να στείλετε τις χριστουγεννιάτικες ευχές σας!!!

Τους μαθητές και τις μαθήτριες θα τους υποδέχονται ζωηρές και χαρούμενες αρκούδες, οι οποίες θα τους ξεναγούν στο χώρο. Οι αρκούδες θα διηγούνται τις ιστορίες τους, την ιστορία του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, θα εξηγούν γιατί αγαπούν τόσο πολύ τα δέντρα και με βοηθούς τα παιδιά θα δημιουργούν πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες για τα Χριστούγεννα.

Ένα πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης χριστουγεννιάτικο, χαρούμενο, γεμάτο ευχές, παιχνίδια, κατασκευές, διαγωνισμούς και δώρα θα υλ45ggtyyyοποιηθεί από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ από τις 5 έως τις 14 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, υλοποιείται δωρεάν για τις σχολικές τάξεις και μόνο κατόπιν ραντεβού, τις πρωινές ώρες (10:00-13:00) από την παιδαγωγική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Τα απογεύματα από τις 17.00 ως τις 21.00 και το Σάββατο από τις 10.00 ως τις 18.00 οι γονείς με τα παιδιά τους θα μπορούν επίσης να περάσουν λίγες ώρες στην αγκαλιrrά της αρκούδας.

Όλοι οι μαθητές θα πάρουν δώρα από τη Faber-Castell και τα notosgalleries.
Για τα ραντεβού των σχολείων επικοινωνήστε στο 2310555920.

Η εκδήλωση περιβαλλοντικής εκπαίδευσης υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!