Ύπνος σε… ενυδρείο με τη συνδρομή της Alumil (φωτο)

Σε ένα ακόμη πρωτοποριακό έργο διεθνούς εμβέλειας συμμετέχει η Alumil – Μυλωνάς. Η ελληνική πολυεθνική εταιρεία τον τελευταίο καιρό επιδίδεται σε μια προσπάθεια να πιστοποιήσει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, κάτι που την διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό παγκοσμίως. Έτσι μετά τα κουφώματα του νέου κτηρίου – στρατηγείου της Google στο Manhattan, που την βοήθησαν να προωθηθεί δυναμικά στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, συμμετέχει σε ένα ξεχωριστό έργο στο Ντουμπάι. Πρόκειται για τις πολυτελείς πλωτές βίλες Floating Seahorse Villas, που έχουν προκαλέσει το θαυμασμό του κατασκευαστικού κλάδου παγκοσμίως, αφού δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να ζουν και να κινούνται κάτω από την επιφάνεια του νερού.

α

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έργο, μοναδικό στον κόσμο και σίγουρα αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό επίτευγμα. Οι πλωτές βίλες κυριολεκτικά επιπλέουν στο νερό και διαθέτουν δωμάτια τα οποία βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του νερού, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να κοιμούνται περιβαλλόμενοι από ένα «μεγάλο ενυδρείο», δηλαδή το θαλάσσιο βυθό.

β

Στο ισόγειο της βίλας τοποθετήθηκε μία εντυπωσιακή γωνιακή κατασκευή του νέου, ξεχωριστού minimal συρόμενου συστήματος SUPREME S650, το οποίο συμβάλλει ώστε αφενός να μην περιορίζεται ο χώρος και αφετέρου να ενισχύεται η αίσθηση της ελευθερίας μέσω της άμεσης επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον. Επιπλέον, τοποθετήθηκε το κλασικό ανοιγόμενο σύστημα SMARTIA M11000, καθώς και το καλαίσθητο structural σύστημα κάγκελων SMARTIA M8200. Τα συστήματα της Alumil επέλεξε ο διεθνής developer Kleindienst Group, καθώς εκτίμησε την ποιότητα της ελληνικής εταιρείας, που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται δυναμικά στην αγορά του Κόλπου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής.

δ

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση