«Έπεσε» και δεν άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων για το νέο «Εξοικονομώ κατ' Οίκον» (φωτο)

Δεν πρόλαβε να ενεργοποιηθεί το πληροφοριακό σύστημα υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στο νέο «Εξοικονομώ κατ' Οίκον» και «έπεσε» εξαιτίας της μεγάλης επισκεψιμότητας από υποψήφιους δικαιούχους!

Ενώ το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας είχε ανακοινώσει ότι σήμερα στις 12:00 η πλατφόρμα θα είχε ανοίξει για την υποβολή αιτήσεων, αυτό δεν κατέστη τελικά δυνατό λόγω του μεγάλου όγκου χρηστών, αλλά και εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων που εντοπίστηκαν.

Η αρχική σελίδα για περίπου 10 λεπτά δεν ήταν προσβάσιμη. Στις 12:10 επανήλθε σε λειτουργία, χωρίς, όμως, ακόμη τη δυνατότητα εισόδου στο πληροφοριακό σύστημα.

Δείτε τις εικόνες που αντίκριζε όποιος προσπαθούσε να συνδεθεί το διάστημα που η πλατφόρμα θα έπρεπε να είναι «στον αέρα»:

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

1 comment

  1. Ξενυχτης Μηχ. 12 Μαρτίου, 2018 at 16:18 Απάντηση

    Το σύστημα δεν άνοιξε καν. Αυτό που πέφτει κι επανέρχεται είναι η αρχική σελίδα της πλατφόρμας, στην οποία δεν είχε και δεν έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εισόδου. Το επαναλαμβάνω : Η δυνατότητα εισόδου στο σύστημα ουδέποτε ενεργοποιήθηκε ! Σας παρακαλώ διορθώστε το άρθρο σας διότι άθελά σας δημιουργείτε προβλήματα.

    Με εκτίμηση
    Ξενυχτισμένος Μηχανικός

Αφήστε μια απάντηση