Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητοι ανέβηκαν στο Σέιχ Σου με ανέμους 9 μποφόρ για να ψήσουν

Στο Σέιχ Σου ανέβηκαν ασυνείδητοι όταν επικρατούσαν άνεμοι εντάσεως 9 μποφόρ στη Θεσσαλονίκη για να ψήσουν και για να κάνουν σπριντ με μηχανές μεγάλου κυβισμού, όπως ανέφερε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, για δράσεις της Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Μωυσίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm».

«Δυστυχώς, έχουμε εντοπίσει αρκετές περιπτώσεις από ασυνείδητους. Για παράδειγμα, με ανέμους εντάσεως 9 μποφόρ ανέβηκαν κάποιοι στο δάσος για να ψήσουν και για σπριντ με μηχανές μεγάλου κυβισμού. Εκεί, κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις και κάποιοι συμμορφώνονται. Εντοπίσαμε ένα ζευγάρι που ανέβηκε στο βουνό για να ψήσει, το οποίο μόλις είδε το αυτοκίνητο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου τράπηκε σε φυγή, ενώ σε άλλη περίπτωση βρέθηκε ένα κλεμμένο όχημα από Αθήνα. Όταν καταγράφηκαν αυτά τα δύο τελευταία περιστατικά είχαμε τις δύο μικρές εστίες πυρκαγιάς στην περιοχή της Τούμπας», υπογράμμισε συγκεκριμένα ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι περιπολίες στο Σέιχ Σου, από τις 07:00 έως και 22:00, για την προστασία του δάσους από τυχόν πυρκαγιές καθώς μετά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου αναμένεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση