Μια αντλία θερμότητας για τις ανάγκες σας

Η εγκατάσταση μιας αντλίας θερμότητας είναι μια επένδυση για πολλά χρόνια. Για αυτό είναι  πολύ σημαντικό όταν διαλέγεις μία αντλία θερμότητας να  γνωρίζεις τα βασικά χαρακτηριστικά  της λειτουργίας αυτών των συστημάτων.« Με τη βοήθεια ενός προγράμματος υποδεικνύεται  πόσα kw αντλία θα χρειαστείτε για το κτίριο σας.

Στη συνέχεια με τα στοιχεία της μελέτης θα προσαρμόστει το λογισμικό λειτουργίας της αντλίας έτσι ώστε η αντλία να λειτουργεί και να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων της» επεσήμανε  ο Απόστολος Φουντούκης, συνεργάτης   σουηδικής εταιρείας θερμοαντλιών στην Ελλάδα.Η προσαρμογή αυτή του λειτουργικού τμήματος κάνει την αντλία μοναδική και προσαρμοσμένη στις όποιες ιδιαιτερότητες του κτιρίου και της εγκατάστασής του, του κλίματος της περιοχής ,του τρόπου κατασκευής των γεωεναλλακτών κ.λ.πΓια τις  εγγυήσεις που  δίνει η Thermia (6 χρόνια) θα πρέπει να ακολουθηθεί σωστά  το ηλεκτρικό και υδραυλικό σχέδιο της εταιρίας που συνοδεύει  την κάθε εγκατάσταση. Το ζητούμενο είναι η άνεση με το μικρότερο λειτουργικό κόστος. Επίσης παρέχεται  η δυνατότητα on line ελέγχου της αντλίας.

H Geothermic είναι η εταιρία που αντιπροσωπεύει τις αντλίες θερμότητας Thermia, σουηδικής τεχνολογίας, πανελλαδικά. Δοκιμασμένες πάνω από 30 χρόνια στους σκληρούς σουηδικούς χειμώνες κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στην αγορά της Ευρώπης.

Επιδότηση μέσω του προγράμματος "Εξοικονόμηση κατ οίκον"

Εισόδημα μέχρι 20000€

-70% επιδότηση και μέχρι του ποσού των 15000€. Δηλαδή 10500€ επιδότηση και το υπόλοιπο 4500€ άτοκο για τέσσερα χρόνια.

Εισόδημα από 20000€ μέχρι 40000€

-επιδότηση 35% και το υπόλοιπο μέχρι τις 15000€ άτοκο για τέσσερα χρόνια.

Εισόδημα από 40000€ και πάνω

-χωρίς επιδότηση αλλά άτοκο για τέσσερα  χρόνια.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!