Πρόσθετοι περιβαλλοντικοί έλεγχοι και μετρήσεις μετά την πυρκαγιά στο εργοστάσιο Sunlight

Το συντομότερο δυνατόν θα επανέλθει η παραγωγική δραστηριότητα στο εργοστάσιο Sunlight, στο Νέο Όλβιο Ξάνθης, μετά τη χθεσινή φωτιά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της Olympia, τονίζοντας πως οι εργαζόμενοι είναι απόλυτα ασφαλείς.

Τονίζει ότι προχωρά σε πλήρη εκτίμηση της κατάστασης και των ζημιών που προκάλεσε η φωτιά σε τμήμα του εργοστασίου. Η εταιρεία επαναλαμβάνει ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και τους φορείς της περιοχής από την πρώτη στιγμή.

Διαβεβαιώνει ότι στη διάρκεια της αποκατάστασης των ζημιών θα διατηρηθούν στο ακέραιο όλες οι θέσεις εργασίας.

Παράλληλα αναφέρει ότι με δική της πρωτοβουλία προχώρησε σε συνεργασία με εξειδικευμένη περιβαλλοντική τεχνική συμβουλευτική εταιρεία για την άμεση διενέργεια πρόσθετων περιβαλλοντικών ελέγχων και μετρήσεων στην περιοχή του εργοστασίου, επιπρόσθετα των προληπτικών ελέγχων που διενεργούν οι αρμόδιοι φορείς.

«Παρά το χθεσινό δυσάρεστο συμβάν θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα διατηρήσουμε ακέραιες όλες τις θέσεις εργασίας, θα αποκαταστήσουμε ταχύτατα τις ζημίες στο τμήμα του εργοστασίου που έχει πληγεί και θα το κάνουμε ακόμα καλύτερο από πριν. Ταυτόχρονα, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε συστηματικά με τις τοπικές αρχές για οτιδήποτε χρειαστεί» δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου Olympia, Γιάννης Καραγιάννης.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση