Το νέο ΔΣ του ΦΔ Δέλτα Νέστου - Βιστωνίδας - Ισμαρίδας και Θάσου

Τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου - Βιστωνίδας - Ισμαρίδας και Θάσου αποφάσισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός, Σωκράτης Φάμελλος.

Τα μέλη του ΔΣ ορίζονται ως εξής:

1. Μπαξεβανίδη Παναγιώτη του Χριστόδουλου, Γεωτεχνικό-Γεωπόνο, ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αναπληρωτή τον Τσερπέλη Πελοπίδα του Κωνσταντίνου, περιβαντολλόγο, στέλεχος του Τμήματος Επιθεώτησης περιβάλλοντος Βορείου Ελλάδας της Ειδικής Γραμματείας Σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών ΥΠΕΝ.

2. Τσολακίδη Βασίλειο του Αντωνίου, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Αβδήρων, μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ως εκπρόσωπο των εμπλεκομένων Δήμων, με αναπληρωτή τον Καδή Ισμέτ του Χουσεΐν, Δήμαρχο Ιάσμου.

3. Κατρατζή Μουσταφά του Χασάν, ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με αναπληρωτή τον Παπαδόπουλο Σωτήριο του Θεόδωρου, ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

4. Γκαϊντατζή Γεώργιο του Θεοδώρου, Φυσικό, ως εκπρόσωπο της Επιστημονικής Κοινότητας, με αναπληρωτή τον Παπασπυρόπουλο Κωνσταντίνο του Γεωργίου, Δρ. Δασολόγο.

5. Βαφείδη Παναγιώτη του Μιχαήλ, Δασολόγο-Δασοπόνο, ως εκπρόσωπο της Επιστημονικής Κοινότητας, με αναπληρώτρια την Ιστατιάδου Αθηνά του Θεμιστοκλή, Δασολόγο, ως εκπρόσωπο της Επιστημονικής Κοινότητας.

6. Γερματζίδη Νικόλαο του Ηλία, ως εκπρόσωπο των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρωτή τον Χρηστίδη Αριστείδη του Εμμανουήλ

7. Γκίλη Γεώργιο του Ιωάννη, Πρόεδρο του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Βιστωνίδας και Βιστωνικού Κόλπου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», ως εκπρόσωπο των Παραγωγικών Φορέων της Περιοχής με αναπληρωτή τον Γκιόκη Λάζαρο του Χρήστου, μέλος του Επιμελητηρίου Καβάλας,

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο Γκαϊντατζής Γεώργιος του Θεοδώρου.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση