Τριήμερη περιοδεία Τσιρώνη στη Δυτική Μακεδονία

Τα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή στις 12:00 ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, στο πλαίσιο περιοδείας που θα πραγματοποιήσει το επόμενο τριήμερο στη Δυτική Μακεδονία.

Μαζί του θα είναι ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος και εκπόνησε το σχετικό πρόγραμμα που θα αποτυπώσει ανά Περιφερειακή Ενότητα όλα τα θέματα αρμοδιότητας του υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αύριο στις 18.00 θα γίνει σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Φλώρινας με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Στέφανου Μπίρου  και όλων των Δημάρχων του Νομού.

Την επομένη (Σάββατο) στις 09.30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στις Πρέσπες με τον εκεί Φορέα και τον Δήμαρχο Πρεσπών.

Στις 12 το μεσημέρι τα δύο κυβερνητικά στελέχη θα φτάσουν στην Καστοριά όπου επίσης θα συγκληθεί σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Αδαμόπουλο και τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητάς του.

Στις 18.00 στο κτίριο της Περιφέρειας Κοζάνης θα γίνει αντίστοιχη σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Πλακεντά και τους Δημάρχους της περιοχής ευθύνης του.

Η περιοδεία του Γιάννη Τσιρώνη με τον Τέρενς Κουίκ θα κλείσει την Κυριακή το πρωί στις 10.00 στα Γρεβενά με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Σημανδράκου και των Δημάρχων της συγκεκριμένης Περιφερειακής Ενότητας.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση