«Βούλιαξε» η 26η Agrotica: Πάνω από 123.000 οι επισκέπτες

Υπερέβησαν τους 120.000 οι επισκέπτες της 26ης Agrotica, παρά τις εν εξελίξει αγροτικές κινητοποιήσεις και τις δυσκολίες πρόσβασης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στη διάρκεια του τετραημέρου (28-31 Ιανουαρίου).

Ειδικότερα, 123.723 επισκέπτες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη μεγαλύτερη αγροτική διοργάνωση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Μάλιστα, πέραν της συνολικής κοσμοσυρροής, ιδιαίτερα σημαντική ήταν η αύξηση κατά 51% των ξένων εμπορικών επισκεπτών, που προήλθαν από 22 χώρες.

Η 26η Agrotica, που ξεκίνησε με ρεκόρ συμμετοχών, αφού συγκέντρωσε περισσότερους από 1.500 εκθέτες έναντι των 1.349 της προηγούμενης διοργάνωσης, αλλά και με ρεκόρ όσον αφορά τον αριθμό των χωρών που είχαν παρουσία με εκθέτες τους, ο οποίος ανήλθε σε 41 έναντι 35 του 2014, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον του αγροτικού κόσμου, που γέμισε τα περίπτερά της και έσπευσε να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, έγινε ιδιαίτερα αντιληπτό κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οπότε το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης «βούλιαξε» στην κυριολεξία.

Η ΔΕΘ-Helexpo ανανεώνει το εκθεσιακό της «ραντεβού» με τον κόσμο του πρωτογενούς τομέα για τον Φεβρουάριο του 2017, με τη διοργάνωση της 10ης Διεθνούς Έκθεσης για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία «Zootechnia».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση