Μεγάλη αύξηση επισκεπτών σε Detrop Boutique και Artozyma

Αύξηση της συνολικής επισκεψιμότητας κατά 77% και των ξένων εμπορικών αγοραστών κατά 34%, καταγράφουν μέχρι στιγμής τα εκθεσιακά γεγονότα DETROP BOUTIQUE και ARTOZYMA, που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και ολοκληρώνονται αύριο.

Η διεύρυνση της επισκεψιμότητας αφορά αποκλειστικά και μόνο εμπορικούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και γειτονικές Βαλκανικές χώρες, καθώς οι δύο αυτές εκθέσεις επί της ουσίας είναι ανοιχτές μόνο για επαγγελματίες.

Στις DETROP BOUTIQUE και ARTOZYMA παρουσιάζονται οι νέες τάσεις στην παραγωγή και εμπορία των τροφίμων-ποτών, η γευσιγνωσία, η τεχνολογία-καινοτομία στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική, οι καινούργιες εξελίξεις στον αγροδιατροφικό τομέα και η γαστρονομία.

Κυρίαρχο θεματικό αφιέρωμα στην DETROP BOUTIQUE είναι το «Cheese & Wine», όπου σήμερα από τις 13:00-16:00 πραγματοποιείται γευσιγνωσία ΠΟΠ ελληνικών τυριών με τον Ηλία Μαμαλάκη, καθώς και παρουσίαση του ελληνικού οινολογικού χάρτη από τον Απόστολο Πλαχούρα.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι και το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, όπου η διαγωνιστική διαδικασία θα αναδείξει και την Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα σε ανάλογες διεθνείς διοργανώσεις.

Τα θέματα των σημερινών παράλληλων εκδηλώσεων των δύο εκθέσεων έχουν να κάνουν με τις θρησκευτικές πιστοποιήσεις Kosher/Halal, ως διαβατήριο για εξαγωγές προϊόντων-υπηρεσιών, ενώ στην αίθουσα εκδηλώσεων του περιπτέρου 9 πραγματοποιούνται σεμινάρια με θέμα τις εξαγωγές (13:00-14:00), υπηρεσίες μαζικές εστίασης (16:00-17:00) και μαγείρεμα με ελληνικά προϊόντα (17:00-18:00).

Η DETROP BOUTIQUE τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) και του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και πολλών κλαδικών φορέων, ενώ υποστηρίζεται από πλήθος χορηγών.

H ARTOZYMA τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, με την υποστήριξη της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης και του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Προφήτης Ηλίας».

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση