Το ΠΙΟΠ παρουσιάζει: «Τι να κάνουμε, τι-τι το νερό για να σωθεί;»

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), παρουσιάζει εκ νέου το βιβλίο της Κατερίνας Λαλιώτη «Τι να κάνουμε, τι-τι το νερό για να σωθεί;» τη Δευτέρα 16 Μαΐου (ώρα 18:00) στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, επαναλαμβάνεται λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος.

TI NA KANOUME TI COVER NEW

Υπενθυμίζεται ότι το παραμύθι των Εκδόσεων ΒιβλιοΔιάπλους ταξιδεύει τα παιδιά με ευφάνταστο τρόπο στις θάλασσες για να ανακαλύψουν τα θαύματα που κρύβονται στους ωκεανούς και την άμεση σχέση τους με τη στεριά και τον άνθρωπο. Η συγγραφέας και ο εμψυχωτής, Γιάννης Θεοδώρου, θα ζωντανέψουν, με τραγούδι και χορό, τις υπέροχες εικόνες του βιβλίου μαγεύοντας μικρούς και μεγάλους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Ταραγμένοι οι κάτοικοι ενός χωριού μαζεύονται στο καφενείο να συζητήσουν το μεγάλο πρόβλημα που τους ταλανίζει: καιρό τώρα δεν βρέχει στο χωριό, οι κάμποι στεγνοί, τα πηγάδια ξεραμένα, το ποτάμι εκπέμπει σήμα κινδύνου από τη μόλυνση, τα δίχτυα των ψαράδων άδεια και η λίμνη ίσα που έχει νεράκι. Ξεφυσούν και αναστενάζουν, μα λύση δεν μπορούν να βρουν. Μια χούφτα χωριανοί με ευαισθησία περισσή ξεκινούν ένα ταξίδι. Από τη Σοφή Κυρά οδηγούνται στη βαθιά θάλασσα και τις τρεις Γοργόνες. Εκεί, τάχα, να κρύβεται το μυστικό για να σωθεί τελικά το νερό; Εμπρός, λοιπόν! Πλώρη για μια περιπέτεια…

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση