23ο Διεθνές Συνέδριο Μελέτης και Διαχείρισης της Αρκούδας

Το σημαντικότερο παγκόσμιο συνέδριο για τη μελέτη και τη διαχείριση της αρκούδας φιλοξενείται από σήμερα έως τις 11 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Ολύμπιον. Το 23ο Διεθνές Συνέδριο Μελέτης & Διαχείρισης της Αρκούδας (23rd International Conference on Bear Research and Management) συνδιοργανώνεται από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ και τη διεθνή επιστημονική εταιρεία International Association for Bear Research and Management (IBA) και τελεί υπό την αιγίδα του Υ.ΠΕ.Κ.Α. (Ειδική Γραμματεία Δασών).

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Διεθνούς Συνεδρίου ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δίδεται συνέντευξη τύπου στις 11.00 πμ στην αίθουσα «Παύλος Ζάννας» του Ολύμπιον (πλ. Αριστοτέλους 10).

Στη Συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν οι Γιάννης Μπουτάρης (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ), Δρ. Αλέξανδρος Καραμανλίδης (Επιστημονικός Συντονιστής ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου), Karen Noyce (Πρόεδρος International Association for Bear Research and Management) και εκ μέρους του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής οι κ.κ. Κωνσταντίνος Δημόπουλος (Γενικών Διευθυντής Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών) και Νίκος Μπόκαρης (τμηματάρχης του Τμήματος Διοίκησης Θήρας και Προστασίας Θηραμάτων).

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!