Αστυνομική καταδίωξη «έβγαλε»… λαθροθήρες στο Μεσολόγγι

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές υπηρεσίες του Μεσολογγίου, όταν ένα αυτοκίνητο έσπασε το μπλόκο που είχαν στήσει για ελέγχους οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή Νέα Υδραγωγεία. Η καταδίωξη που ξεκίνησε είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των επιβατών, που πάντως δεν ήταν… επικίνδυνοι κακοποιοί!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί να σταματήσει για έλεγχο και πάτησε γκάζι προσπαθώντας να ξεφύγει. Τα περιπολικά ξεχύθηκαν ξωπίσω του και, μετά από καταδίωξη που κράτησε λίγη ώρα, κατάφεραν να μπλοκάρουν το ύποπτο όχημα και να συλλάβουν τους επιβάτες του, δυο Έλληνες και έναν αλλοδαπό.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους βρέθηκαν κυνηγετικά όπλα τα οποία ήταν οπλισμένα και δεν ήταν μέσα σε θήκες, καθώς και αρκετά φυσίγγια. Γρήγορα αποδείχθηκε ότι οι τρεις επιβάτες δεν ήταν ληστές, αλλά… λαθροθήρες που πήγαιναν για κυνήγι σε περίοδο που απαγορεύεται. Τελικά, βέβαια, δεν απέφυγαν τη σύλληψη και την παραπομπή τους στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με την κατηγορία της λαθροθηρίας, ενώ τα όπλα τους κατασχέθηκαν.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.