Περιοδεία στη Μακεδονία για τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ

Περιοδεία σε πόλεις της Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. Θεοφάνης Κουρεμπές, στο διάστημα από 5 έως 9 Αυγούστου με σκοπό να επισκεφτεί πληγείσες περιοχές και να συμμετάσχει σε συσκέψεις με αντικείμενο το έργο του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 5 Αυγούστου, το πρωί, ο Πρόεδρος επισκέφτηκε το Υποκατάστημα του ΕΛ.Γ.Α. στη Καβάλα και στη συνέχεια συνοδευόμενος από στελέχη του Υποκαταστήματος μετέβη στην έδρα της Αντιπεριφέρειας όπου έλαβε μέρος σε σύσκεψη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, δημάρχων του Νομού, βουλευτών, του Προέδρου του παραρτήματος του ΓΕΩΤΕΕ και άλλων τοπικών φορέων με θέμα τις καλλιέργειες του Νομού Καβάλας αλλά και άλλα ζητήματα που άπτονται των δραστηριοτήτων του ΕΛ.Γ.Α. όπως η αντιχαλαζική προστασία.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Πρόεδρος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας στην πόλη της Δράμας και συνομίλησε μαζί τους σχετικά με ζητήματα που απασχολούν τον Συνεταιρισμό.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου, ο κ. Κουρεμπές, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια του Υποκαταστήματος Καβάλας επισκέφτηκε το Νευροκόπι και συνάντησε τα μέλη ενός νεοσύστατου Αγροτικού Συλλόγου, τα οποία έθεσαν υπόψη του Προέδρου τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες που έχει η μονοκαλλιέργεια πατάτας στο Κάτω Νευροκόπι.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου, κατά τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής 7/8/2016 προς Δευτέρα 8/8/2016 επισκέφτηκε το ΚΕΜΕ (Κέντρο Μετεωρολογικών Εφαρμογών) του ΕΛΓΑ στο Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για να παρακολουθήσει από κοντά τις επιχειρήσεις σποράς των καταιγιδοφόρων νεφών του Εθνικού Προγράμματος Χαλαζικής Προστασίας με Εναέρια Μέσα που διεξάγονταν εκείνες τις ώρες στις περιοχές προστασίας στην Κεντρική Μακεδονία.

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υποκατάστημα του ΕΛ.Γ.Α. Θεσσαλονίκης όπου συναντήθηκε με στελέχη του Οργανισμού και συζήτησαν από κοινού μια σειρά από υπηρεσιακά ζητήματα.

Την Τρίτη 9 Αυγούστου ο Πρόεδρος ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Μακεδονία επισκεπτόμενος το υποκατάστημα του ΕΛ.Γ.Α. στη Βέροια.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση