Οι Τρικαλινοί βοηθούν τετραπληγική συλλέγοντας καπάκια και μπουκάλια

Σημαντική βοήθεια σε μία τετραπληγική γυναίκα θα μπορούν να προσφέρουν αύριο Παρασκευή οι πολίτες των Τρικάλων. Πώς; Μαζεύοντας, απλώς, καπάκια νερού και μπουκάλια.

Η Αρωγή Τρικάλων για τα Άτομα με Αναπηρία απευθύνει για άλλη μία φορά κάλεσμα προς τους Τρικαλινούς για να προσφέρουν συλλέγοντας καπάκια και μπουκάλια. «Καλούμε τους συνανθρώπους μας, να μας φέρουν καπάκια και μπουκάλια νερού την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου από τις 9 μέχρι τις 11 το πρωί. Αυτή τη φορά το αντίτιμο θα αξιοποιηθεί για να προσφερθεί αναπηρικό αμαξίδιο στην Πολυτίμη που το έχει ανάγκη», σημειώνει η Αρωγή σε σχετική ανακοίνωσή της.

Η Πολυτίμη είναι 39 ετών και έχει τετραπληγική αναπηρία. Κατάγεται από τη Λακωνία και βρίσκεται στο «Απολλώνιο» στη Λάρισα όπου και πραγματοποιεί τη θεραπεία - αποκατάστασή της.

«Καλούμε όλον τον κόσμο να βοηθήσει, προκειμένου με τα καπάκια και μπουκάλια νερού που θα συγκεντρωθούν να βοηθήσουμε την Πολυτίμη να αποκτήσει το αναπηρικό αμαξίδιο, ώστε να διευκολυνθεί η καθημερινότητά της», καταλήγει η ενημέρωση.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση