Ενεργοποίηση Πατουλίδου για την έντονη δυσοσμία στο Κορδελιό

Τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της δυτικής Θεσσαλονίκης, εξαιτίας του προβλήματος που έχει προκύψει με την ύποπτη δυσοσμία, θα επισκεφθεί την Τετάρτη η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου μαζί με τους δημάρχους Κορδελιού - Ευόσμου, Πέτρο Σούλα, και Δέλτα, Μίμη Φωτόπουλο.

Η έντονη δυσοσμία, που έχει κατακλύσει την περιοχή εδώ και μήνες, έχει σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, ιδίως μετά τις σχετικά διαμαρτυρίες των κατοίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Greenagenda.gr, από τους ελέγχους του ειδικού κλιμακίου επιβεβαιώθηκε το πρόβλημα και, μάλιστα, γίνεται αναφορά για ένα «κοκτέιλ» από οσμές. Ωστόσο, δεν έχει γίνει η ταυτοποίηση των αερίων που ευθύνονται για έντονη δυσοσμία, καθώς δεν υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Αν και τις τελευταίες ημέρες η έντονη μυρωδιά έχει σταματήσει να ενοχλεί τους κατοίκους, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες βρίσκονται σε επιφυλακή.

Οι επισκέψεις των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις αλλά και οι ενημερωτικές συναντήσεις με τους υπευθύνους αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Από τα αποτελέσματα των επισκέψεων αυτών οι κάτοικοι θα προγραμματίσουν τις περαιτέρω ενέργειες τους.

Ο Δήμος Κορδελιού -Ευόσμου, μετά τα συχνά επεισόδια έντονης δυσοσμίας ζήτησε να ληφθούν άμεσες και δραστικές λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος της δυσοσμίας, που τους τελευταίους μήνες, λαμβάνει δραματικές διαστάσεις εντείνοντας τα φαινόμενα δυσφορίας των κατοίκων του δήμου με αποτέλεσμα πολλοί δημότες να παρουσιάσουν δυσφορία και τσούξιμο στα μάτια και το λαιμό.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση