Εθελοντικός καθαρισμός από iSea και ΦΔ στο Δέλτα Αξιού

Σε εθελοντικό καθαρισμό στο παράκτιο τμήμα του Δέλτα Αξιού καλούν η Περιβαλλοντική Οργάνωση iSea και ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα το Σάββατο.

Στο πλαίσιο της έναρξης συνεργασίας του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού και της iSea θα πραγματοποιηθεί εθελοντικός καθαρισμός στο παράκτιο τμήμα του Δέλτα Αξιού. Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, στο παράκτιο τμήμα κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για μία περιοχή όπου συγκεντρώνονται επί χρόνια μεγάλες ποσότητες πλαστικών σκουπιδιών που ξεβράζει η θάλασσα.

Σημείο συνάντησης για τους φίλους που θέλουν να συμμετέχουν στη δράση είναι το εκκλησάκι του Άγιου Νικολάου στις 10 το πρωί, και για τους φίλους από Θεσσαλονίκη η Καμάρα, στις 9:15 το πρωί. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και δε διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο μπορούν να επικοινωνήσουν με την iSea στο email: info@isea.com.gr ή στο τηλέφωνο 6976888656.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης μπορεί κανείς να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Αξιού www.axiosdelta.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες: info@isea.com.gr ή στο τηλέφωνο 6976888656.

delta

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση